Що робитиме Попов, і як цьому можна протистояти

29 серпня 2013, 10:23
Власник сторінки
журналіст
0
585

Звернув увагу, що черговим обманом, який використає О. Попов для скликання наступної сесії Київради буде оголошення про новий механізм медичного обслуговування в Києві.

Сьогодні відбувся круглий стіл за участі київських громадських активістів та народних депутатів обраних від Києва, серед яких був і я, де кожен учасник виклав короткий аналіз ситуації в Києві та розповів про механізми боротьби з незаконною діяльністю київської влади. В тому числі й діяльністю нелегітимної Київради.

Звернув увагу, що черговим обманом, який використає О. Попов для скликання наступної сесії Київради буде оголошення про новий механізм медичного обслуговування в Києві.

Таким чином він намагатиметься створити ілюзію «соціальності» найближчої сесії Київради. А завдання громадських активістів і депутатів пояснювати громаді брехливість заяв київської влади. Адже, на жаль, більшість виступів опозиціонерів і громадських активістів у ЗМІ стосується переважно політичних питань, які не завжди зрозумілі киянам.

Переконаний, що ми разом повинні бути гострими критиками всіх дій київської влади. Критикувати будь-які порушення закону, виступати проти кожної дії чиновників, яка не спрямована на інтереси громади. Таким чином ми повинні говорити не лише про демократію, а й про наслідки відсутності демократії в Києві, пояснювати людям, чому відсутність місцевого самоврядування, районних рад і легітимного мера стали підґрунтям для беззаконня і жахливих розкрадань, які відбуваються в Києві, і які впливають на рівень життя кожного з нас.

Закликав політиків і громадських діячів не до абстрактної співпраці, а до конкретної спільної роботи.

Закликав депутатів надати статус своїх помічників найавторитетнішим активістам Києва для збільшення їхніх можливостей.

Також звернувся до громадських активістів, пропонуючи спільну роботу і в Києві загалом, і на Оболоні зокрема.

Часто кілька громадських організацій на Оболоні роблять однакові акції, але в різний час або в різних місцях. Це, певно, тому що деяким політикам чи громадським діячам подобається бути головним «на своєму хуторі». А наше завдання об’єднатися, робити спільні проекти в інтересах міста, а не в інтересах кожної окремої громадської організації.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.