При затриманні Ігора Луценка було порушено цілу низку законів

21 серпня 2013, 14:57
Власник сторінки
журналіст
0
774

Влада навмисно порушує закони, щоб знищити нашу віру в законність і справедливість покарання, але я як людина і депутат стверджую, що покарання за злочини - неминуче.

Звернувся до Генпрокуратури та до Вищої ради юстиції з проханням розібратися з правомірністю дій судді, яка виносила вирок Ігору Луценку та розслідувати справу про його арешт як помічника-консультанта народного депутата України щодо якого було порушено законодавство.

 

Річ у тому, що Ігор Луценко є моїм помічником-консультантом. Це означає, що він має право перебувати в будь-якому державному органі і органі місцевого самоврядування (в тому числі і в Київраді). А відтак він не міг бути притягнутий до відповідальності за своє перебування в приміщенні Київради. А якщо міліція вимагала від нього, щоб він залишив приміщення – то вимоги міліції були незаконними і він мав повне право їм не підкорятися. Крім того, я як народний депутат мав бути повідомлений не лише про те, що мого помічника судять, а навіть про те, що він затриманий. Але всього цього не сталося.

 

Тому каральні органи, серед яких віднедавна перебувають і суди, порушили численні закони.

 

Домогтися справедливості щодо моїх прав і прав мого помічника в країні, де «Беркут» лупцює недоторканих нардепів, майже не можливо, але і промовчати я теж не можу.

 

Раніше я не звертався щодо порушення згаданих прав, оскільки не мав інформації щодо того чи представився міліції І.Луценко як помічник-консультант нардепа. Тепер мені відомо, що він не лише представився, але й передав копію посвідчення суду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.