Зараз може відбутися позачергова сесія Київради

05 серпня 2013, 08:40
Власник сторінки
журналіст
0
637

…хоча це повністю суперечить законам.

Зараз Попов зібрав у себе кілька десятків провладних депутатів. Я не виключаю ситуацію, що він уже отримав добро з Банкової на проведення нелегітимної сесії Київради на кшталт тієї, що свого часу провела частина провладних депутатів ВРУ у приміщенні на Банковій.

 

Безумовно, така сесія без офіційного попередження, без ЗМІ, без кворуму, не може бути законною, але нинішня влада, яка чинить беззаконня, спокійно може порушити закон знову, оскільки карні інструменти в Україні не діють стосовно тих, хто отримав «позволям» від перших осіб держави.

 

Опозиція не заперечує проти того, щоб Попов збирав свою більшість і консультувався із нею. Але ми категорично проти того, щоб порушувалися закони та ігнорувалися права громади. Якщо справді Попов незаконно і обманним шляхом проведе сесію, це не лише остаточно зруйнує місцеве самоврядування в країні, але й зробить самого Попова тривіальним кримінал ним злочинцем.

 

Я звертаюся до депутатів Київради від більшості, до керівництва КМДА та до керівництва країни з проханням уникати незаконних дій та не напружувати і без того загострену ситуацію в Києві.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.