Попов хоче розказати медикам про недоцільність Конституції

31 липня 2013, 08:17
Власник сторінки
журналіст
0
628

Я особисто прийду на зустріч голови КМДА та медичних працівників.

Сьогодні на 15.00 голова КМДА О. Попов скликає медичних працівників до будинку профспілок, щоб розповісти їм, як опозиція не дає зібрати нелегітимну Київраду і нібито тому київські медики не отримають надбавки.

 

Голова КМДА О.Попов несподівано знайшов гроші на надбавки до зарплат медичним працівникам столиці? Це при тому, що господарство міста зупинилося, зарплати виплачують невчасно, Поштова площа і Подільський мостовий перехід стоять без роботи?

Немає у нього ніяких грошей!

 

Попов збирає медиків. Нарешті згадав. З чого б це? Думаю, хоче пояснити, що для того, щоб виплатити надбавки, мовляв, треба провести засідання нелегітимної Київради, яка б дала добро на ці виплати. Що закони бувають доцільними і не доцільними, що Конституція може бути недоцільною? Йдеться про те, що О. Попов хоче використати медиків як живий щит від опозиції (так фашисти використовували жінок і дітей, яких гнали в першій шерензі перед собою, коли йшли на партизанів). Цікаво, чи «клюнуть» медики на такий підкуп, якого, зрештою, і не буде, бо грошей же немає!

 

Краще б О. Попов звернувся до своїх шефів з проханням скасувати Медичну реформу, через яку медики стали заручниками бездарної діяльності Кабміну М. Азарова, а рядові українці просто почали вимирати.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.