Парламентський переворот готувався за приватні гроші

29 липня 2013, 09:40
Власник сторінки
журналіст
0
1250

До тих ролетів, які були встановлені навколо актової зали в приміщенні комітетів на вул. Банковій, 6-8 задля її ізоляції і можливості проводити антиконституційні засідання ВРУ на кшталт засідання 04.0

Таку відповідь мені надав апарат ВРУ на його звернення, в якому я запитував, хто надав доручення встановити відповідні ролети, з якою метою та яку суму коштів було на це витрачено.

 

Нагадаю, я повідомляв, що актову залу на вул. Банковій, 6-8, в якій пройшло перше антиконституційне засідання більшості ВРУ, намагаються відділити від іншої частини комітетських коридорів броньованими ролетами. У так званий відсік можна буде увійти не через центральний вхід в комітети, а з бокового входу, де зараз знаходиться приймальня громадян, або через службовий вхід, який знаходиться у господарському дворі комітетів.

 

Керівництво ВРУ відмовилося відповідати на питання, хто дав доручення встановити ці ролети та з якою метою, але повідомило, що це було зроблено з ініціативи групи нардепів і за їхній же власний рахунок.

 

Тому я повторно звернувся до голови ВРУ В.Рибака з проханням все ж таки відповісти, хто надав доручення встановити відповідні ролети і з якою метою, а також назвати імена ініціаторів-інвесторів встановлення ролетів.

 

На мою думку, в країні вочевидь готується державний переворот за рахунок ресурсів певних депутатів. Адже встановлення ролетів в приміщенні на вул. Банковій, 6-8 є ніщо інше, як створення альтернативної ізольованої сесійної зали зі своєю системою захисту для проведення альтернативних антиконституційних і антизаконних засідань.

 

В офіційному зверненні нардепів до Рибака, з проханням встановити ролети за їхній рахунок, навряд була названа саме ця причина – створення альтернативної зали для проведення засідань ВРУ задля зміни державного устрою і знищення парламентаризму - але голові ВРУ відомі імена людей, які фінансували цей заколот. В той же час, у мене немає сумнівів, що прикриваючись законом про персональні дані, В. Рибак не назве імена цих депутатів.

 

Тому я звернувся до СБУ з проханням розслідувати описану ситуацію і не допустити спроби зміни державного устрою, які протягом останніх трьох років відбувалися неодноразово. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.