Рибак готує альтернативну сесійну залу. Частина 2

26 червня 2013, 09:02
Власник сторінки
журналіст
0
462

Сьогодні побачив нові приготування

Сьогодні, 26 червня 2013 року, з самого ранку прибиральні служби ретельно миють і чистять фасад будинку за адресою: вул. Банкова, 6-8 виключно навколо входу до приймальні громадян, сходові клітини якої ведуть до актового залу - того самого, що влада вже використовувала, як альтернативну сесійну залу ВРУ. А також вимивають всередині приміщення стіни виключно навколо того ж таки актового залу.

Враховуючи нещодавнє встановлення броньованих ролетів навколо цього актового залу та дивне клаптикове генеральне прибирання навколо нього сьогодні, у мене є підозра, що на наступному сесійному тижні влада влаштує якусь провокацію: спровокує опозицію своїми діями заблокувати трибуну ВРУ на вул. Грушевського, 5, а сама втече на Банкову, 6-8, і там проголосує за ті рішення, які гальмувалися у Парламенті через їхню недосконалість, лобізм, корупційність тощо.

А куди їм тягнути?! Наступний тиждень – це останній сесійний тиждень в Парламенті перед канікулами. Тож, більшості конче треба встигнути зробити всю брудну роботу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.