СБУ має розібратися із кількістю нардепів, які були на засіданні на Банковій

23 квітня 2013, 11:30
Власник сторінки
журналіст
0
642

Маю поки неперевірену інформацію, що на антизаконному засіданні 04.04.2013 року насправді могло не було кворуму.

Державна прикордонна служба відмовилася надати запитувану мною інформацію про те, хто з народних депутатів України, які нібито були присутніми і голосували на антиконституційному засіданні більшості на Банковій 04.04.2013 року, перебував за межами України.

Причиною відмови надати відповідну інформацію Прикордонна служба називає неможливість порушити Закон України «Про захист персональних даних».

Справді ця інформація може бути конфіденційною, окрім випадків, коли її необхідно оприлюднити в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та захисту прав людини. Про це йдеться у ст. 11 Закону України «Про інформацію».

На моє глибоке переконання, зібрання нардепів від більшості на Банковій - це анти законне і антиконституційне зібрання, на якому були прийняті антизаконні рішення, які можуть суттєво вплинути на майбутнє країни. Ці рішення якраз і стосуються національної безпеки, економічного добробуту та захисту прав людей.

Саме тому, я й надалі вимагатиму оприлюднення інформації про те, хто з нібито присутніх нардепів на засіданні на Банковій 4 квітня 2013 року, насправді перебував за межами  країни. Адже ця інформація допоможе у боротьбі за дотриманням Конституції та Законів.

Звернувся до Служби безпеки України з вимогою з’ясувати, хто з народних депутатів України дійсно був присутній на засіданні нардепів на вул. Банковій 04.04.2013 року, а хто перебував за межами країни. І таким чином перевірити наявність або відсутність кворуму на антиконституційному засіданні, де були прийняті антизаконні рішення, які можуть нанести шкоду безпеці України.

А також повторно звернувся до Державної прикордонної служби з проханням назвати, без оприлюднення імен політиків, кількість відсутніх в Україні народних депутатів 04.04.2013, з тих, хто нібито був присутній на засіданні на вул. Банковій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.