Час вимагає термінового створення Анти-Кабміну-Азарова

19 квітня 2013, 14:03
Власник сторінки
журналіст
0
986

Звіт Прем’єр-міністра України М. Азарова перед депутатами ВРУ показав, що поки всі українці, незважаючи на чітке розуміння бездарності Уряду і його злочинності, не можуть від нього позбавитися.

Що більше слухаю брєд М. Азарова, то більше переконуюсь в терміновій необхідності створення Анти-Кабміну-Азарова, де працювали б антиміністри, які з часом стали б реальними могильниками нинішнього Кабміну і разом з Парламентом створили б нову систему керування державою.

 

Сьогодні вкрай необхідно створити один або кілька центрів, які б жорстко критикували найслабші місця нинішнього Кабміну і пропонували інші шляхи розвитку та програми.

 

Безумовно, такий тіньовий, опозиційний, народний, альтернативний Кабмін, хоч як його назвіть, повинен бути створений найближчим часом. І він буде створений. Або всіма опозиційними силами в Парламенті, або об’єднанням депутатів, або окремими політичними силами, або, взагалі, за межами Парламенту.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.