Бостонський вибух

16 квітня 2013, 10:48
Власник сторінки
0
961

Від терору неможливо захиститись. Від терору не захистять ні політичні погляди, ні віросповідання чи наявність коштів на банківському рахунку

Тероризм - це кривава виразка, яка, на жаль, навіть і в новому столітті залишається однією з найнебезпечніших хвороб людства. Черговий теракт в Америці показав, що від терору неможливо захиститись. Від терору не захистять ні  політичні погляди, ні віросповідання чи наявність коштів на банківському рахунку.

Висловлюю глибокі співчуття всім, хто постраждав вчора у Бостоні. Їх рідним та близьким...

Зрозуміло, що боротьба з тероризмом - це не питання виключно лише США, ЄС або якоїсь окремої країни.  Це спільне питання, яке стосується кожної, без виключення, цивілізованої країни.

 Про Україну в цьому контексті поки говорити не доводиться, тому що у нас влада намагається під гаслом боротьби із тероризмом боротись із політичними опонентами. Замість реальної координації та фахової роботи в цьому напрямку, Банкова  дає вказівки підміняти все це  на боротьбу із політичними опонентами. Це небезпечно. Питання боротьби з тероризмом надзвичайно складне та відповідальне і воно потребує, в першу чергу, фахового підходу, а не політичного чи публічного. Тільки це може дати свої результати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.