Європейський гамбіт

17 січня 2013, 07:42
Власник сторінки
0
1534

Скільки камер відеоспостереження повинно бути в палаті Тимошенко?

Керівництво ЄС вже вкотре заявляє, що в України ніякого шляху до Європи не може бути, поки не припиняться політичні репресії, поки не опиняться на свободі Тимошенко, Луценко та інші політв‘язні, поки не припиниться тотальна корупція та економічне безумство уряду і безправ‘я мільйонів. 

А українська влада, безумно озираючись навкруги і завчено посміхаючись, продовжує декларувати свої «європейські» прагнення і приречено пояснює скільки камер відеоспостереження за ГОСТами повинно бути в палаті Юлії Тимошенко. Це, мабуть, для того, щоб з усіх ракурсів роздивитись свою «європейську перспективу».

Вони загнали себе в глухий кут. Їх блеф вже не сприймають ні на Заході, ні на Сході. Вони ніяк не хочуть зрозуміти, що вихід з цього кута лише один: припинити вакханалію політичних репресій, випустити Тимошенко та інших політв‘язнів, припинити грабувати та принижувати власну країну. У випадку ж продовження гри в наперстки з європейцями, Янукович і компанія отримають найпотужнішу кризу міжнародної ізоляції та невідворотні санкції, що в свою чергу поставить хрест на цьому режимі та його міркуваннях про кількість камер для окремо взятого політв‘язня.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.