У ВРУ з’явиться 2 велопарковки

16 квітня 2013, 06:23
Власник сторінки
журналіст
0
734

Мені відмовили у паркуванні велосипеда на території будівлі ВРУ на вул. Грушевського, 5.

Але на моє прохання зроблять велопарковки на території будівлі на вул. Банковій, 6-8 (Комітет ВРУ з питань культури, де я працюю) та у господарському дворі адмінбудинків на вул. Садовій, 3, 3-а та Шовковичній, 4 (навпроти Парламенту, де знаходяться приміщення фракції Батьківщина, до якої я входжу).

Шкода, що я як рядовий нардеп не можу наполягти на створенні велопарковки на Грушевського, адже цей двір використовують тільки для заїзду службового АВТОтранспорту, який обслуговує керівництво ВРУ, голів комітетів і фракцій. Тому у дворі цієї будівлі облаштувати паркувальний майданчик для велосипедів немає можливості.

Залишається лише сподіватися, що рано чи пізно у ВРУ з’являться службовий ВЕЛОтранспорт, яким зможуть користуватися не лише керівники ВРУ, голови комітетів і фракцій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.