Дехто з учасників альтернативної ВРУ був у цей час за кордоном

08 квітня 2013, 08:59
Власник сторінки
журналіст
0
2416

За поки не перевіреними даними, за межами України перебувало не менше 5 депутатів, які згадані як учасники засідання на Банковій.

Звернувся до Державної прикордонної служби з проханням надати інформацію про те, хто з народних депутатів України, які нібито були присутніми і голосували на антиконституційному засіданні більшості на Банковій 04.04.2013 року, перебував за межами України.

Думаю, що таких депутатів виявиться ще більше ніж 5. Я не хочу оприлюднювати сьогодні імена тих депутатів, які за моєю інформацією були за межами України, оскільки хочу мати офіційне цьому підтвердження. Саме тому я звернувся до Державної прикордонної служби, сподіваючись, що служба оперативно і об’єктивно надасть мені цю інформацію.

Зрештою, щоб підтвердити факт чергового застосування владою незаконних дій, пересмикувань і кнопкодавства достатньо буде отримати підтвердження інформації щодо перебування за кордоном хоча б одного нардепа-учасника засідання на Банковій від 04.04.2013.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.