Не хочу спостерігати за диктатурою Януковича до його смерті

27 березня 2013, 14:09
Власник сторінки
журналіст
0
917

Громада вже проковтнула незаконну зміну Конституції. Якщо зараз проковтне й скасування виборів у Києві, то нам усім нічого не залишиться, як спостерігати за диктатурою Януковича до його смерті.

Питання призначення виборів до Київради та Київського міського голови носить геополітичний характер. Оскільки поки йшлося про спробу влади перенести вибори на кілька тижнів – це було проблемою киян. Сьогодні ж, коли влада намагається скасувати вибори як такі і продовжити повноваження Київради до 8 років - це вже проблема всієї країни, адже влада засвідчує своє небажання дотримуватися Конституції.

В ситуації, коли Президент не є гарантом Конституції, а ВРУ навіть не виявляє бажання йому протистояти, діяльність такої ВРУ безглузда.

Тому я закликаю всіх опозиційних політиків, як фракційних так і позафракційних, заблокувати роботу Парламенту до моменту призначення виборів до Київради та Київського міського голови. А громадськість – вийти на акції протесту.

Я говорю про призначення виборів, а не про голосування у Парламенті за ці вибори. Якщо регіонали, як і минулого разу, відмовляться дотримуватися законів та Конституції і не проголосують за вибори, то опозиція не матиме права розблоковувати трибуну. Ніякі домовленості, ніяких еліт та вождів не є важливішими за конституційне право українців обирати собі владу.

2 квітня, коли опозиція збирає під стінами Парламенту громаду для тиску на владу з метою призначення виборів – ключовий день для України. З цього дня робота Парламенту, неспроможного дотримуватися Конституції, повинна бути заблокована.

Ми не повинні допустити поразки, або фальшивої перемоги! Або блокування Парламенту і перемога, або в Україні немає опозиції.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.