Попов ховається за спини своїх підлеглих

27 березня 2013, 09:47
Власник сторінки
журналіст
0
823

Єдиний реальний професіонал в КМДА – О. Мазурчак.

Мазурчак подав у відставку (ніби він відповідає за те, щоб відмовляти Президенту) і О. Попов її прийняв! Ганьба чиновникам, які не спроможні взяти на себе відповідальність за свої поразки, за свій непрофесіоналізм.

Справжнім офіцером виявився не заслужений «ГБіст» О. Попов, який зганьбив себе поразкою від снігу (а на моє переконання вона сталась виключно тому, що столичні чиновники на догоду Президенту, а не киянам, кинули техніку чистити маршрут Бориспіль-Межигір'я та інші «золоті» точки), а єдиний реальний професіонал в КМДА – О. Мазурчак.

З іншого боку, розумію О. Мазурчака - працювати в команді київських презофілів - суцільна ганьба. Тим паче, за послугу, яку він зробив О. Попову своєю відставкою, перевівши стрілки на себе (пам'ятаєте, що я писав - звільнять стрілочника, а не О. Попова) заслужив якусь велику «регіональну» винагороду.

О. Попов ховається за спини своїх підлеглих, але кияни ніколи не забудуть київський апокаліпсис. Краще нехай ПР зразу звільнить свого VIP-агітатора і, поки є час до виборів, починає «розкручувати» когось іншого. Толку, щоправда, однак не буде. Адже будь-яке рішення Президента чи його відсутність в цьому питання посилить непопулярність і Президента, і ПР, і київських презофілів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.