Генпрокуратура не буде розбиратися з незаконними діями Президента

26 березня 2013, 16:01
Власник сторінки
журналіст
0
1410

Генпрокуратура не захотіла розбиратися із порушенням Закону «Про Кабмін» Президентом України...

...мотивуючи це тим, що вона не має права здійснювати нагляд за додержанням і правильним застосуванням законів Президентом України.

Так Генпрокуратура відповіла мені на моє звернення щодо законності Указу Президента про створення Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.

Коли порушення законів стосується пересічного громадянина чи опозиції, то прокуратура тут як тут, а коли закон порушує Президент,  всі намагаються ухилитися від того, щоб розкритикувати очільника країни.

Ніхто в Україні не має права порушувати закон, в тому числі і Президент! Точніше сказати - особливо Президент. А факт, порушення законодавства і перевищення Президентом своїх повноважень, очевидний загалом і в даному конкретному випадку. 

Хочу зауважити, що я не проти створення відповідних міністерств, але рішення про їхнє створення, реорганізацію чи ліквідацію повинно прийматися не одноосібно Президентом, а шляхом голосування за це питання депутатами в Парламенті, що передбачено законом.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.