Вимагаю у Попова оголосити надзвичайний стан у Києві!

23 березня 2013, 13:28
Власник сторінки
журналіст
0
1328

Дій!

Вимагаю задіяти техніку не лише для розчистки Межигіря і Конче Заспи, де живе керівництво держави.Вимагаю вивести на вулицю для чистки снігу міліцію, яка завжди в першиї рядах борців із громадою,  долучивши до неї військові підрозділи, які базуються в Києві, курсантів військових училищ тощо. 

Впевнений, що як тільки влада оголосить загальну мобілізацію своїх ресурсів в інтересах міста, а не маєтків можновладців, громада вийде на вулиці і допоможе владі. Якщо влада виявить хоча б бажання боротися зі снігом, впевнений,  громадські організації, безумовно, теж оголосять мобілізацію на боротьбу зі стихією. 

У нас на Оболні не ходить жодний громадський вид транспорту, включно із розрекламованими Поповим автобусами, які виявилися абсолютно нездатними рухатися засніженими вулицями.

Попов, ти не маєш права кинути киян наодинці зі стихією! Того, що сталося з Києвом  не було ні при кому з папєрєдніків нинішнього градоначальніка, включно з Льоньою-космосом, при якому транспорт, хоч і поганенько, але ходив! Дій!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.