Щомісячна оренда Гостинного двору коштує, як комплексний обід у ресторані

14 березня 2013, 09:58
Власник сторінки
журналіст
0
1245

Забудовник Гостинного двору платить за оренду приміщення площею 10 тис. кв. м. кошти у сумі лише близько 100 грн. на місяць.

Відповідну інформацію підтвердив голова Фонду держмайна О. Рябченко під час зустрічі із нардепами Ю.Одарченком, А.Павловським, О.Чорноволенком та мною щодо ситуації навколо Гостинного двору.

 

Вартість Гостинного двору за оцінками Фонду держмайна становить 21 тис. грн.. , що дорівнює вартості 2 кв. м. житлової площі в сусідніх будинках. А щомісячна орендна плата дорівнює сумі комплексного обіду у сусідньому ресторані. Тому ми просили очільника Фонду зробити нову експертизу та переглянути орендні ставки щодо Гостинного двору. Але голова держмайна пояснив, що змінити відповідну ситуацію майже не можливо.

 

На моє переконання йдеться про злочинну халатність держчиновників, що завдає шкоди державі в особливо великих розмірах.

 

Саме тому ми звернулися до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати діяльність чиновників Фонду держмайна, як таку, що завдає шкоду Україні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.