Команда Попова проти повернення в Київ вилучених Азаровим грошей

13 березня 2013, 15:17
Власник сторінки
журналіст
0
444

Комітету ВРУ з питань бюджету не вистачило одного голосу, щоб відхилити ініційований опозицією Проект Закону №1090 ...

про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо зарахування податку на доходи фізичних осіб до доходу бюджету міста Києва).

Бюджетний комітет намагався відхилити цей законопроект, але їм не вистачило одного голосу. Таким чином, це значно збільшує ймовірність прийняття цього законопроекту ВРУ.

Нагадаю, що у всіх регіонах України 100% податків на доходи від фізичних осіб залишаються в місцевих бюджетах. Київ - єдине місто, де половина податків на дохід фізичних осіб відразу потрапляє у державну казну. Цього року з бюджету Києва планують вилучити 8,2 млрд. грн.

Найбільше мене вразило те, що представник КМДА, який виступав на засіданні комітету, був проти змін в Бюджетному кодексі на користь киян. І це в той час, коли очільник КМДА О.Попов за кожної нагоди говорить, що він за такі зміни, які скасують вилучення з київського бюджету. Тож, видно, у київських чиновників дві позиції - одна при виступах у пресі, інша при прийнятті державних рішень.

Остаточне рішення щодо прийняття цього законопроекту ВРУ прийматиме на одному з найближчих пленарних засідань Парламенту.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.