Земляні роботи у Гостинному дворі незаконні

12 березня 2013, 13:37
Власник сторінки
журналіст
0
1241

Міністерство культури України відмовило забудовнику Гостинного двору у наданні дозволу на проведення земляних робіт за адресою: Контрактова площа, 4.

Про це намій лист  повідомило Міністерство культури України, відповідаючи на звернення нардепа щодо проведення земляних робіт на території Гостинного двору.

Безумовно, будь-які дії навколо Гостинного двору, з точки зору громади – незаконні. Але влада «зачистила» законодавчу базу і майже завжди знаходиться якесь виправданнями діям забудовників. В даному випадку, на нашому боці не лише справедливість, але й закон. Тому я звернувся до Генпрокуратури з вимогою відреагувати на заяву Міністерства культури та вжити належних заходів щодо припинення будь-яких земляних робіт на території Гостинного двору.

Публічне акціонерне товариство «Спеціальне науково-реставраційне проектне будівельно-виробниче підприємство «Укрреставрація» листом від 20.12.12 №294 зверталося до Міністерства стосовно надання дозволу на проведення земляних робіт за адресою: Контрактова площа, 4, але Міністерство листом від 29.01.2013 №202/10/61-13 відмовило у наданні зазначеного дозволу на підставі відсутності у підрядної організації ліцензії на проведення робіт на пам’ятках.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.