Біля Ради Європи опозиція влаштувала акцію протесту

25 лютого 2013, 10:23
Власник сторінки
журналіст
0
677

Сьогодні в Брюсселі я та А.Павловський разом з активістами пікетували Єврокомісію та Раду Європи, де відбудеться саміт Україна-ЄС...

...який не був проведений в 2012 році через проблеми з дотриманням українською владою демократичних стандартів.

Акція проводилася за дорученням партійної організації «Батьківщина» паралельно з маніфестаціями в Києві.

Метою нашої акції є бажання звернути увагу європейців на проблеми з демократією і з вибірковим правосуддям, які є в Україні. Ми пікетували Єврокомісію та Раду Європи з плакатами в руках із написами: «Українці поділяють європейські цінності!» та «Юлі волю!». Наші гасла викликали інтерес у місцевих жителів. Вони зупинялися, щоб роздивитися плакати, фотографували нас, сигналили з машин і вигукували слова підтримки, співчуття і розуміння проблем, які турбують українців.

Нам не дозволили продовжити акцію біля будівлі Ради Європи через те, що вона не була зареєстрована.

Поліція, яка за словами місцевих журналістів була викликана не охороною Ради Європи, а працівниками посольства України в Брюсселі, попросила опозиціонерів припинити акцію біля Ради Європи і перейти пікетувати в інше місце, яке немає стосування до саміту.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.