Над моїм авто біля Гостинного двору знову здійснили «насилля»

18 лютого 2013, 10:41
Власник сторінки
журналіст
0
774

Сьогодні під час захоплення Гостинного двору, міліція замість того, щоб затримувати тих, хто напав на захисників історичної будівлі, затримала п’ятьох активістів.

Їх досі тримають під вартою, хоча міліція же взяла в них свідчення та перевірила і оформила необхідні документи.  Наразі вони перебувають у Подільському РУ ГУМВС.

Цікаво, активістів не випускають з-під варти через те, що правоохоронні органи чекають відповідної вказівки від власника Гостинного двору?

Думаю, напад відбувся саме сьогодні, тому що забудовник намагається приховати ті сліди, які залишилися від пожежі у Гостинному дворі. Адже нагадаю, цієї суботи незалежному експерту вдалося потрапити всередину будівлі і виявити там незаконну сауну із залишками п’яної гулянки. А також незаконну хімлабораторію, яка, на думку громадськості, цілком могла займатися виробництвом наркотиків.

Також під час сьогоднішнього нападу забудовники знову вдалися до «насилля» над моєю машиною. Вона їм заважала заблокувати вхід. Таким чином, вони вкотре порушили Закон «Про статус народного депутата», відповідно до якого мій автомобіль, як власність недоторканого депутата, теж є недоторканим. Але оскільки я в опозиції, то влада охороняє забудовника, а не закон, який має захищати мої права.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.