Міліція затримала активістів, що протестували проти будівництва в їхньому дворі

08 січня 2013, 18:24
Власник сторінки
журналіст
0
1026

За словами очевидців та учасників подій міліція затримала двох чи трьох осіб.

На перетині вул. Юності та вул. Космічної Дніпровського району було розпочате незаконне будівництво. На сьогодні гори виритого піску сягають 7-10 метрів. Біля будівництва відсутні інформаційні покажчики щодо характеру, призначення, строки виконання та замовника робіт. Охорона даного об’єкту ніякої інформації не надає. Громадські слухання жителів прилеглих будинків не проводились.

Проти згаданого будівництва жителями навколишніх будинків було проведено кілька акцій протесту. Вперше за цей час, забудовник обіцяв особисто прийти на зустріч з обуреними жителями. 

Як переказали мені мешканці навколишніх будинків, забудовник призначив їм зустріч нібито для того, щоб показати всі необхідні дозволи на згадане будівництво. Натомість, не забудовник чекав громаду, а підрозділ міліції. 

Відтак, замість обговорення проблеми, виник черговий конфлікт, результатом якого стало затримання кількох активістів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.