У житловому будинку-пам’ятці існує небезпека вибуху газу

28 листопада 2012, 10:27
Власник сторінки
журналіст
0
535

Будинок на вул. Станіславського, 3 є пам’яткою історії. В ньому свого часу жили композитор, народний артист УРСР Аркадій Філіпенко та видатний актор Богдан Ступка.

Приватна фірма самовільно розпочала ремонт підвального приміщення будинку-пам’ятки на вул. Станіславського, 3 і зіпсувала фасад історичної будівлі.

 

Мешканці зазначеного будинку вже зверталися до міліції та інших інстанцій з вимогою зобов’язати приватну фірму припинити ремонтні роботи та покарати винних, але роботи тривають. Тому жителі звернулися до мене з проханням допомогти вирішити ситуацію.

 

Мешканці будинку обурені діями приватної фірми «Ремікс-2», оскільки комерційники завдали шкоди зовнішньому вигляду будинку - пам’ятці історії і знищили зелені насадження на прибудинковій території.

 

Крім того, відповідні дії фірми є незаконними та наражають на небезпеку мешканців житлового будинку, оскільки ремонтні роботи ведуться поблизу газової труби. Жителі будинку викликали на місце подій ПАТ «Київгаз», представники якого підтвердили неможливість здійснення ремонтних робіт в цьому місці та винесла фірмі вже п’яте попередження з вимогою припинити ремонтні роботи. Факти цих порушень зафіксовані міліцією.

 

Я звернувся до Прокуратури м. Києва з проханням відреагувати на факт нанесення шкоди будинку - пам’ятці історії, до Міністерства надзвичайних ситуацій щодо небезпеки робіт, які проводить приватна фірма «Ремікс-2», які на думку ПАТ «Київгаз» можуть призвести до пошкодження газової труби та до екологічної прокуратури м. Києва з проханням перевірити на основі чого були знищені зелені насадження в дворі будинку на вул. Станіславського, 3.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.