Річниця Майдану

22 листопада 2012, 12:31
Власник сторінки
0
1110

Влада й досі не зрозуміла, що тоді на Майдані стояли не тільки Тимошенко, Луценко та інші політики, там стояли мільйони наших громадян

Як і прогнозували всі, хто вже зрозумів, як відбувається судочинство в Україні, Апеляційний суд відмовив в усіх клопотаннях захисту Луценка. Суд також відмовився залучити документ, що доводить безглуздість всього цього процесу та залишив без змін вирок Юрію Луценку.

В результаті "високий" суд зачитав лише результативну частину, написаного в Адміністрації президента  вироку, що зайняло не більше 5-10 хвилин.

Це можна було зробити ще вчора ввечері. Але замовникам цього фарсу надважливо було поставити брудну крапку і засудити Луценка саме сьогодні, в річницю Майдану.

Мабуть від того, що в цей день Юля за гратами, а Юрі оголошують вирок, замовники та виконавці цього бруду отримують особливу насолоду...

Нічого... Хай поки що радіють... Вони й досі не зрозуміли, що тоді на Майдані стояли не тільки Тимошенко, Луценко та інші політики, там стояли мільйони наших громадян. Революції роблять не ющенки чи януковичі, як би їм цього не хотілось. Революції роблять люди. І саме ці люди, яких зрадив Ющенко, що відпочиває на подарованій йому за зраду ідеалів Майдану державній дачі, знову скажуть: "Досить! Досить банді керувати країною! Досить зневіри та знущань! Досить перетворювати країну на реальну руїну!"

А ті ідеали Майдану, які стосувались незалежної, сильної, могутньої та прекрасної України, - вони живуть. Їх неможна кинути за грати або убити. Вони переможуть!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.