Влада вважає, що білборди захищають від забруднення та транспортного шуму?

31 жовтня 2012, 11:12
Власник сторінки
журналіст
0

Експертний висновок докладений до проекту рішення щодо необхідності завісити місто рекламою, і зокрема цю вулицю, «геніальний».

У порядку денному пленарного засідання Київради стоїть питання щодо внесення до Концепції розвитку зовнішньої реклами в Києві доповнень у вигляді надання дозволу обвішати Дніпровську набережну рекламою та понаставляти перед вікнами житлових будинків білбодрів «великого розміру».

Експертний висновок докладений до проекту рішення щодо необхідності завісити місто рекламою, і зокрема цю вулицю, «геніальний». 

Цитую: «розміщення рекламних засобів великого розміру вздовж магістральних вулиць сприятиме захисту навколишнього середовища від забруднення та прилеглих житлових будівель від транспортного шуму». 

Тобто, кияни ще нібито мають сказати владі «дякую!» за зіпсований вигляд з вікна квартири та міста загалом. А білборди вважати новою програмою із захисту навколишнього середовища.

На підставі Аналізу регуляторного впливу, комісія Київради з питань промисловості, інноваційної та регуляторної політики дійшла висновку, що Дніпровську набережну можна прирівняти до інших важливих об’єктів, вулиць, проспектів у Києві, на яких дозволяється розміщення рекламних засобів будь-якого розміру.

Схоже влада взяла на озброєння нове гасло «жодного метра Києва без білборда!». Сьогодні білборди стали одним з головних інструментів, що псує зовнішній вигляд міста. Нам киянам здається, що Київ забитий рекламою, але владі здається цього замало. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.