Подаватиму до суду

24 жовтня 2012, 14:44
Власник сторінки
журналіст
0

Після судів пов’язаних із виборами доведеться судитися з виданнями і авторами, а також замовниками неправдивих публікацій в ЗМІ щодо моєї діяльності.

Останній тиждень виявився повним медійної «чорнухи», яку застосовують проти мене як проти лідера виборчих перегонів в 217-му мажоритарному окрузі Києва на Оболоні.

Я вдячний керівникам видань, які повідомляють мені про підготовку і замовників таких матеріалів, але, на жаль, комерційні інтереси видань виявляються вищими ніж порядність.

Уся «чорнуха» виникла в останні дні саме тому, що не залишається часу оскаржити її в судовому порядку до виборів. Але після закінчення виборчого процесу я обов’язково звернуся до суду щодо кожної такої публікації для того, щоб читачі знали, які видання сьогодні є розповсюджувачами джинси. Якщо говорити прямо, такими виданнями, які прагнуть стати кілерами проти опозиційних кандидатів.

Прошу вважати це моє звернення офіційним попередженням щодо притягнення до відповідальності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.