Вимагаю вето на рішення Київради щодо Гостинного двору

21 вересня 2012, 13:05
Власник сторінки
журналіст
0

на сесії Київради некоректно спрацювала система «Рада»

Як відомо, на вчорашній сесії Київрада передала ПАТ «Спільне науково-реставраційне проектне будівельно-виробниче підприємство «Укрреставрація» в оренду на 5 років земельну ділянку площею 1,02 гектара на Контрактовій площі, 4 для проведення реконструкції будівлі Гостинного двору під торговельно-офісний центр з гостьовою стоянкою.

Це питання має широкий негативний резонанс та викликає обурення громадян. Для того, щоб запобігти виникненню напруги в суспільстві та не допустити руйнування історичного Києва,  я звернувся до Г. Гереги з проханням накласти вето на рішення, відповідно до якого Гостинний двір перетвориться в торгівельно-офісний центр.

Крім того, при голосуванні за згадане рішення, а можливо й за інші,  на сесії Київради некоректно спрацювала система «Рада», оскілки я голосував проти цього рішення, а система показала, що я не брав участі в голосуванні. А інші депутати, такі як Д. Олійник, принципово не брали участі в голосуванні, а система показала, що він голосують «за». Про це є відповідна заява депутата.

Переконаний, що безперечно Г. Герега скористається своїм правом і накладе вето на згадане рішення.

Вона як кандидат до Верховної Ради, певно, зустрічається  з виборцями на лівому березі Києва і може особисто пересвідчитись, що кияни не залежно від того, де вони живуть: на Подолі, Троєщині чи Оболоні, виступають проти реконструкції історичної будівлі. Так, безумовно, Київрада, ВРУ і Мінкульт допустили непоправиму помилку, виключивши Гостинний двір з переліку пам’яток. Тому Г. Герега як відповідальний політик має виправити цю помилку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.