Зброя проти кандидатів в нардепи - провокації і крадіжки

03 вересня 2012, 12:51
Власник сторінки
журналіст
0

Обурений цинічним тиском на непогоджених владою кандидатів до ВРУ

Влада застосовує найбрудніші технології від залякування до підкупу, аби лише провести до Парламенту купку «своїх», які вже неодноразово забруднилися хамством, зневагою до киян та прислужництвом антинародним діям нинішньої влади».

 

В столиці вкотре сталися дії спрямовані проти кандидатів в народні депутати, що не представляють ПР - у кандидата від партії «УДАР» по 216 округу Олексія Давиденка пограбували офіс та вкрали авто.

 

Кожен день я чую про ті, чи інші диверсії проти непровладних депутатів. Провокації під час зустрічей з виборцями стали нормою, крадіжки і напади на автівки теж – у мене у самого вкрали агітаційний намет та розбили скло автомобіля, який використовувався під час доставки агітаційної продукції. Але напад на офіс і крадіжка автомобіля – це особливий випадок. До такого в цю передвиборчу кампанію ще не доходило.

 

Впевнений, що всі, кандидати в народні депутати до Верховної Ради, які виступають проти діючої влади, повинні єдиним фронтом виступити на захист права киян мати в Парламенті того представника, якого вони хочуть. А значить проти будь-якої форми тиску на кандидатів, проти підкупу виборців, проти фальсифікацій і спроб викривити волевиявлення киян будь-яким зі способів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.