З Днем Незалежності!

24 серпня 2012, 11:21
Власник сторінки
0
766

Дякую всім, хто прийшов  сьогодні на Михайлівську площу, щоб пройти центром Києва та разом відсвяткувати біля пам'ятника Великому Тарасу

Друзі, з Днем Незалежності!
 
Дякую всім, хто прийшов  сьогодні на Михайлівську площу, щоб пройти центром Києва та разом відсвяткувати біля пам'ятника Великому Тарасу.
 
На урочистому місці, де зібралось понад 25 тисяч чоловік, наша молодь розгорнула найбільший в Україні державний прапор, 60х40 метрів, який потрапив до Книги рекордів України.
 
21 рік тому ми нарешті отримали Незалежність, отримали те, за що так довго боролись багато поколінь  українців! 21 рік становлення, розуміння своїх цілей і виховання національної гідності та самосвідомості. 21 рік – це за людськими мірками ще юність, а в державних масштабах взагалі дитячий вік… 21 рік – це тільки початок… І ми не дамо цій українофобській банді зґвалтувати нашу молоду Батьківщину.
Сьогодні вони побоялись зупинити нас під час мирної ходи, як  це було в минулому році. Вони сховались, як щури, і це тільки початок нашої переможної ходи!

Вірте в себе! Вірте в перемогу! Вірте в Україну! Разом – ми переможемо! 
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.