Конституція тимчасово не працює

11 серпня 2012, 12:34
Власник сторінки
0
1500

Сьогодні ми ще раз переконались, що в Україні відсутнє правосуддя

Завершився розгляд нашої скарги на антиконституційні діі ЦВК в апеляційному адміністративному суді Києва. Сьогодні ми ще раз переконались, що в Україні відсутнє правосуддя.

Відповідно до Конституції України ЦВК зобов'язане було зареєструвати Юлію Тимошенко та Юрія Луценка у виборчому списку Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Але наш позов щодо незаконної відмови ЦВК залишили без задоволення.  Суддя так нервував, зачитуючи рішення, написане на Банковій, що,мабуть, сам не розумів, що читає.  

Всі ці антиконституційні рішення є свідченням панічного страху, який відчуває влада перед Юлією Тимошенко, Юрієм Луценко та Об'єднаною опозицією "Батьківщина".  Але всі  їх спроби зупинити нас або не допустити наших лідерів до виборів, все одно наближають нашу перемогу та роблять їх поразку незворотньою!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.