Суд-2

17 квітня 2012, 14:33
Власник сторінки
0
1237

19 квітня  о 10 годині ранку у Харкові розпочнеться  черговий акт судового фарсу під назвою: "Залишити Тимошенко за гратами будь за що"

У пасхальний тиждень 19 квітня  о 10 годині ранку у Харкові розпочнеться  черговий акт судового фарсу під назвою: "Залишити Тимошенко за гратами будь за що". 

В чому її звинувачують на цей раз? В неправильній сплаті  податків корпорацією ЄЕСУ у 97-99 роках минулого століття.  На те, що Тимошенко на той час вже не очолювала корпорацію, тому що була народним депутатом, слідство не звертає уваги. За їх версією, вона давала неправильні вказівки бухгалтеру та гендиректору. 

Главбух і гендиректор корпорації зробили заяви, що ніяких вказівок, тим більше, незаконних, Тимошенко їм не давала. Але, щоб не ставити під сумнів звинувачення, написані в Адміністрації президента, слідчі відмовились допитувати керівників ЄЕСУ, мовляв: "суди наші і так зійде".

Суд перетворюється на фарс ще до того, як розпочав свою роботу, тому що режисери цього ганебного процесу знають - Тимошенко за станом здоров'я не зможе приймати в ньому участь. Але це їх не зупиняє, навпаки, підбадьорює. Адже вона не буде їм заважати проводити чергове поховання правосуддя,  перетворюючи суди не тільки в Києві, а й у інших регіонах, на могильники судової системи. 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.