Знову про газ

20 січня 2012, 22:49
Власник сторінки
0
2670

Дуже важко протистояти брехні, коли влада, використовуючи потужні ЗМІ, розповідає одні й ті ж самі побрехеньки про газ

Повертаюся з ефіру у Шустера. Знаєте, дуже важко протистояти брехні, коли влада, використовуючи потужні ЗМІ, розповідає одні й ті ж самі речі, жодного разу не навівши для порівняння хоча б одного документального  аргументу, хоча б одну угоду будь-якої з європейських країн.

Натомість всім підряд розказують про якісь фантастичні угоди, які є типовими та однаковими для всіх країн.
А в цей час людина, яка врятувала Україну та й ту ж Європу від замерзання, яка фактично повернула до життя енергетичну систему країни, яка вистояла в умовах колосальної економічної кризи, яка боролася з корупцією, яку не змогли звинуватити ні в чому кращому ніж  в тому, що вона забрала  газ у Фірташа і передала його державі, продовжує перебувати в Качанівській в'язниці і її життю загрожує реальна небезпека.

 А ці богословські, олійники тощо ходять з ефіру в ефір,  повторюючи як заведені одну і ту ж заграну пластинку з  пропагандистськими тезами, за якими не стоїть нічого крім страху цієї влади перед тими злочинами за які рано чи пізно вони нестимуть відповідальність. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.