Кияни захищають зелену зону біля Лялькового театру

20 січня 2012, 14:56
Власник сторінки
журналіст
0
1703

Проведення референдумів лише з тих питань, в яких зацікавлена влада, є нічим іншим, як виявом подвійної моралі.

Біля Київського муніципального академічного театру ляльок на Лівому березі на вул. А. Малишка, 39-а знищили зелену зону заради будівництва 5-поверхового магазину промислових товарів.

Всі дозвільні документи у забудовника, звичайно ж, є.  Але, що важливіше: правильно підготовлені документи чи позиція киян, які категорично проти забудови цієї зеленої зони?

Дозвіл на видалення зелених насаджень -14 дерев та 650 кв. м. газону – виданий розпорядженням КМДА від 21.10.2009 року №1203. 

Влада повинна зробити все можливе, щоб піти на зустріч киянам і  заборонити цю ущільнюючу забудову та поновити зелену зону. Якщо О. Попов (він не видавав дозвіл, але ж саме він успадкував імперію злочинів Л.Черновецького) хоче почути точку зору киян, я запрошую його відвідати цю гарячу точку. Коли ж він боїться потрапити під критичний обстріл киян, є більш простий механізм – провести місцевий референдум.

Поруч зі згаданою адресою вздовж усієї вул. А. Малишка та лінії метро  в попередні роки було вже знищено чимало зелених насаджень, що часом призводило до кровопролиття між забудовниками і громадянами.

Попов, який згадав про механізм референдуму, вихваляючи майбутній Генеральний план, як на мене, мав би заморозити всі скандальні будівництва в Києві, а під час проведення обіцяного референдуму винести на обговорення чимало інших питань, особливо тих, що стосуються гарячих точок. 

Проведення референдумів лише з тих питань, в яких зацікавлена влада,  є нічим іншим, як виявом подвійної моралі. Я переконаний, що Києву потрібні референдуми, але питання Генплану не є першим і навіть не десятим у списку найгостріших проблем Києва для обговорення. 

Звертаюся до громадських активістів всього Києва з закликом підтримати жителів лівого берега, які стали на боротьбу з ненависною забудовою за адресою А. Малишка, 39-а біля Лялькового театру.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.