7 чудес України: Кияни асоціювали Маріїнський палац з владою, тому не голосували

04 грудня 2011, 09:05
Власник сторінки
журналіст
0
2752

Жоден палац Києва не увійшов до числа переможців акції "7 чудес України" (він ось уже кілька років проходить під патронатом Миколи Томенка) через те, що кияни не голосували за пам’ятки свого міста.

Бо кияни сьогодні асоціюють підтримку певних об'єктів  з підтримкою діючої влади, яку вони не підтримують. 

 Кияни не підтримали  президетський Маріїнський палац, тому що вони асоціювали підтримку київських пам’яток з підтримкою  влади. Чому я так думаю? Наведу приклад: колись Черновецький намагався провести конкурс на новий гімн столиці. Жоден з відомих київських композиторів та поетів не взяли участь у цьому конкурсі. Вони відмовлялися писати гімн Києва через не підтримку ними діючої столичної влади.

Так само у ситуації із фортецями та палацами вчинили і кияни.

Вони не підтримували, оскільки асоціювали ці пам’ятки зі столичною владою. З її діями по відношенню до цих пам’яток. Таким чином вони висловили своє ставлення до київської влади.

Нагадаю, 1 грудня відбулося оголошення результатів конкурсу "7 чудес України: замки, фортеці, палаци".
Переможців було визначено за сумою показників експертів і кількістю відданих громадянами голосів (50 на 50). Спочатку експерти відібрали 21 пам’ятку, а громадяни, шляхом інтернет-голосування обрали з їх числа переможців.


Серед відібраних експертами пам’яток були Київська фортеця та Маріїнський палац, але вони не отримали достатньої підтримки серед громадян. Я як член Експертної ради, звичайно, автивно підтримував київські об'єкти, але самі кияни голосували зовсім за іншиі, не столичні пам'ятки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.