Прокуратура може подати на Віталія Клічка в суд за перевищення повноважень

16 жовтня 2011, 16:00
Власник сторінки
журналіст
0
2362

ПР придумала як позбавитись потенційно ймовірного наступного мера Києва - Віталія Клічка.

Влада руками слухняних медіа і політологів "розводить" Клічка на роль лідера опозиції. Чим би дитя, мовляв, не тішилось, аби на посаду мера Києва не претендувало і ПР у Києві не заважало. Сподіваюсь, це не підкріплено якимось супер компроматом особисто проти Віталія, який змусить його "здати" Попову Київ.

На останній сесії Київради я сказав Віталію: Я не вважаю тебе ідеальним мером, але з тих, хто оголосив себе претендентом на цю посаду, ти - найкращий. Я палкий прихильник одного опонента Попову, а не цілої групи опозиційних кандидатів, що ділитимуть голоси непродажних киян. Якщо вибір стоятиме Попов чи Клічко - я однозначно за Клічка.

На жаль, ходять плітки, що влада тисне (в тому числі юридично) на Віталія, щоб він відмовився йти на мера, або на напружувався, якщо піде... А як наша влада вміє використовувати суди, ми бачили... 

Уявляю собі: Прокуратура подає позив проти Клічка, що він переміг Хея, перевищивши повноваження.... От тобі, друже, і сім років...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.