Лояльні "проффесіонали" Януковича: смажений півень, велкам!

22 лютого 2011, 11:25
Власник сторінки
Украинский политтехнолог
0
2106

Однак через звичну безтолковість команди Янукович зробив раптом щось толкове...

Осі і вилізло нарешті офігезним боком те, про що ми і решта нормальних експертів попереджали Януковича, коли ще сподівалися на можливість перетворення його на сякого-такого пристойного українського чиновника, середнього президента, як Кучма в перші роки. А саме: принцип підбору кадрів суто за походженням (оптимально – Донецька область) чи як мінімум – цілковитою лояльністю і контрольованістю (при цьому походження бажане все ж з Луганської чи Харківської області). Плюс ставлення до всіх допоміжних структур довкола Президента, Кабміну, РНБО, ВР як до конкурентів на бюджетні кошти чи в останніх двох випадках як до непотрібного серйозного довіску до декорацій без функцій і повноважень.

Сьогодні смажений півень клюнув в зад не Президента – від Януковича ніхто й не мав очікувати стратегічного передбачення чи геостратегічної аналітики. Тьопнуло в зад саме Азарова і всю донецьку команду, котрих попереджали – мізки також мають бути принаймні поруч з владою! Це критично важливо! Бо геостратегічна аналітика, прогноз, рекомендації – це функції безлічі аналітиків-політологів, соціологів, соціопсихологів, міжнародників тощо. Це ті, хто сидів і був розігнаний, скорочений з інститутів і лабораторій – Разумкова, РНБО тощо.

 

Щодо лікарів – то все зрозуміло, під дулами не подискутуєш. Дипломати без охорони, але поки що, здається (з підбору слів), з їжею (мабуть, спрацювала заздалегідь суто українська риса «я не жадібний. я домовитий!») – це очікуване безголів’я, зовсім не сенсаційне.

А от щодо пілотів-українців... Причому в одній низці з «кораблями мафії»... Ось тут, здається, «великий дипломат і друг Росії» Грищенко, «великий аналітик і маніпулятор» Льовочкін, «затертий у кризі айсберг» якісно призабутої Богатирьової – народ тупо провтикав...

 

Можливо, це звучить недипломатично, але Каддафі, диктатор, м’ясник і скотина, - наш стратегічний партнер уже хрін скільки років. Лівійськими замовленнями завжди пишались Прем’єр Ющенко, Прем’єр Янукович, Прем’єр Тимошенко, і навіть Прем’єр Азаров, а також Президенти – і Ющенко, і Кучма до того, і Янукович.

Так, наші фахівці там дійсно заробляли гроші – одна з небагатьох можливостей робити це, не емігруючи. Україна влаштовувала своїм фахівцям трохи заробітку, водночас не допускаючи «відтоку мізків» за кордон.

І так – в України дійсно цілком могли бути і є певні політичні, а не тільки економічні зобов’язання і домовленості з Каддафі. Зокрема, Грищенко, Азаров і Янукович цілком могли підписати подібні конфіденційні протоколи – і апарат Адміністрації, РНБО, радники Кабміну це допустили. Зупинити просто фізично не було кому. І не було людини з відповідними мізками і професійною підготовкою, аби пом’якшити, розмити трохи формулювання, залишити Україні простір для маневру бодай невеличкий.

Отже, зараз хлопці просто реалізують неофіційні зобов’язання Президента України.

 

І ще – перед тим, як волати про нелюдську жорстокість, просто подумайте: кого саме і з яких причин знадобилось навіть бомбити для зупинення?

«Революціонери», «опозиція» - не слід плутати Божий дар з яєшнею! Це абсолютно не те саме, що наша опозиція. наша Помаранчева революція – не слід бути аж такими егоцентристами і егоморфістами! Не все, що зветься так само, схоже на нас!

 

В даному випадку Лівія – наступний крок транснаціональної організаційної структури ісламістів у найстрашнішому, політичному сенсі цього терміну, в рамках плану де-демократизації, девестернізації Арабського сходу Азії та Північної Африки.

І результатом мають стати не тільки хіджаби, шаріат, заборона алкоголю чи обмеження туризму.

Глобальним результатом стане формування і реалізація спільної для майже чверті континенту міжнародної політики – і оскільки саме ця чверть континенту контролює значну частку світових запасів нафти, то до них так чи інакше муситимуть прислухатися, доки не знайдуть спосіб повалити!

 

І найгірше: фундаментальним принципом для всієї утвореної в результаті «квазі-конфедерації мусульман» стане створення Ісламського Халіфату – на якомога більшій території, в перспективі бажано і на планеті.

Маячня?! Аж ніяк. Просто згадайте останні внутрішньополітичні скандали Франції, Великої Британії, Німеччини... Хіджаби, фото на паспорти, мова, культура... Згадали? Оце воно і є – дуркувата християнська політика «загальнодоступної демократії», базована за принципі «ні елліна, ні іудея». Всім доступне благо, коли вони визнають його.

Всім доступне – цим і скористалися, а визнавати і не думали. Бо на цей випадок в ісламу є «такія» - принцип релігійної нещирості, коли будь-яке лицемірство, зовні погодження з правилами, із законами невірних припустиме, потрібне і схвальне, аби всередині мусульманин залишався вірний Аллахові і принципам поширення ісламу та побудови Халіфату.

І тепер пожежа розповзлася через Єгипет, Ємен, Марокко, Йорданію, Туніс, Алжир, Сірію до Лівану – і наступним вогнищем цілком логічно мають стати ті ж європейські країни, котрі тільки сьогодні із подивом зрозуміли, що мусульманські іммігранти. виявляється, «відмовляються адаптуватись і асимілюватись»!, «відмовляються приймати нашу мову, наші правила й закони, наші принципи співжиття»! Ти диви! А хто б міг подумати!.. Проте трохи запізно.

 

У Великій Британії, Франції, Німеччині, Швеції сформовані потужні мусульманські громади, і вони цілком можуть стати і стануть аванпостом поширення ісламської пожежі на Європу. І це вже серйозно.

 

Тому невідомо який ідіот - швидше за все таки мусульманин , відповідно, ісламіст в режимі «такії», - що став тим самим «джерелом з ЦРУ», поширив інформацію щодо «українських пілотів і мафіозних суден», але Америці бажано його чимшвидше вирахувати і тихенько прибрати, причому одразу до крематорію, бажано собачого, і спільний попіл розвіяти, аби не став об’єктом поклоніння. Можливо, це навіть спровокує вихід з режиму «такії» ще кількох «засланців» в ЦРУ.

 

А повертаючись до бомбування і українських пілотів – то я б рекомендував Президенту Януковичу заздалегідь заготувати відповідну кількість комплектів нагород. І домовитись про те саме з ЄС, а також доручити комусь з попередньої команди (читай – з фахівців, а не з лояльних дуболомів) провести перемовини про те саме з Америкою, попутно ще й там промивши мізки трохи (принаймні, закинути відповідним чином інформацію, що зможе правильно зробити тільки фахівець високого класу). І, гадаю, Росія дозріє майже сама до такого ж рішення. Так само, як і Ватикан, і Константинополь.

 

Бо сьогодні ці хлопці реально є авангардом християнської цивілізації, відновлюючи межу демократичного християнського світу (нехай вона сьогодні і пройшла через Лівію Каддафі – ну, що ж робити, значить, у високому філософському сенсі це має змусити нас задуматись про власну нікчемність...).

 

Бо сьогодні просто мусимо зупинити ісламську пожежу. Лівія, Єгипет, Ємен – жодне із заворушень не є соціальним чи економічним, чи навіть просто політичним. Доволі швидко виявилось, що все це – ланки одного ланцюга. І ланцюг цей мітить на шию християн і всіх немусульман світу.

 

Звичайно, революції, навіть ісламській. потрібні кошти і ринки збуту. Тож і з цього боку логічним наступним кроком мав бути перехід на територію Європи.

 

* * *

 

Тож тисніть на бомбоскидачі, хлопці! Не переймайтесь тою сраною демократією! Господь і всі янголи Його з вами – і весь християнський світ молиться за вас!

 

Не пустіть кривавий нещирий іслам в Україну, в Європу!

 

Не допустіть нового Іга!!!

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.