Кабмін намагається узаконити дії Президента заднім числом

09 лютого 2013, 04:00
Власник сторінки
журналіст
0
1630

Необхідно створити тимчасову слідчу комісію щодо порушення Президентом Закону України «Про Кабінет міністрів України».

У Парламенті зареєстровано законопроект № 1207 від 08.01.2013 «Про Кабінет Міністрів України» (щодо врегулювання питання організації діяльності роботи Уряду), ініціатором якого є Прем’єр-міністр М. Азаров.

Як пояснює ініціатор законопроекту: у зв’язку з рішенням Президента України щодо введення посад віце-прем’єр-міністрів, які не очолюють міністерства, та Міністра Кабінету Міністрів України, виникла необхідність внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України».

Зазначений законопроект є фактичним визнанням того, що дії Президента є незаконними, і їх тепер намагаються узаконити заднім числом. Янукович вже порушив закон, а Кабмін намагається прикрити ці порушення та виправдати його дії. Це справжня ганьба для Президента. Адже хто-хто, а гарант повинен діяти суворо в законодавчому колі, а не роздувати штат міністрів, витрачаючи бюджетні гроші на зарплати «своїм» людям. Схоже, у В. Януковича не залишилося аргументів для власної команди, ніж посади, яких треба все більше і більше.

Я переконаний, що опозиція повинна виявити принциповість та наполягати на створенні спеціальної слідчої комісії для виявлення порушення норм чинного законодавства Президентом України В. Януковичем.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.