«Іподром» має залишитися

17 вересня 2012, 06:59
Власник сторінки
журналіст
0

Взагалі-то наша комісію не проти назви станції метрополітену «Одеська», але…

Комісія Київради з питань культури та туризму не підтримала проект рішення Київради щодо перейменування станції Київського метрополітену «Іподром» на «Одеську», яку невдовзі планують відкрити.

Взагалі-то наша комісію не проти назви станції метрополітену «Одеська». Тип паче, що існує традиція, коли на виїзді з Києва знаходиться станція метро, що своєю назвою символізує певний напрямок – Мінська, Чернігівська, Харківська тощо. Але, на жаль, знаючи сутність нинішньої влади, комісія вбачає не спробу назвати станцію на честь міста Одеса, а пробу почати знищувати в свідомості людей слово «іподром». 

Плани щодо повного знищення Київського іподрому витають у повітрі вже не перший рік. Тому комісія вважає, що прийняття такого рішення тільки підштовхне до реалізації цих планів, тому й не підтримала проект рішення «Про перейменування станції Київського метрополітену» («Іподром» на «Одеську»).

Як відомо, станція  «Іподром» — станція Київського метрополітену, що будується, буде розташована на Куренівсько-Червоноармійській лінії між станціями «Виставковий центр» та «Теремки» біля перетину проспекту Академіка Глушкова і вулиці Василя Касіяна поблизу Київського іподрому. Заплановане відкриття — в жовтні 2012 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.