Попов пообіцяв, чиновники – не змогли

24 листопада 2011, 17:32
Власник сторінки
журналіст
0
3424

Чиновники-фінансисти при підготовці проекту бюджету м. Києва на 2012 рік не врахували обіцянок О. Попова виділити 1,5 млн. грн. на видання книжок київських письменників.

Відповідні кошти не передбачені в проекті бюджету м. Києва на 2012 рік.

Заява О. Попова щодо підтримки видання книжок місцевих письменників позитивна, але ці слова залишаються лише словами. 

Під час засідання Гуманітарної ради головою Спілки письменників України В. Барановим було піднято дуже гостре питання: підтримка видання книжок київських письменників за сприяння місцевого бюджету. Після заслуховування питання голова КМДА О. Попов пообіцяв виділити необхідні кошти в розмірі 1,5 млн. грн. з міського бюджету. 

Навіть такі невеликі області як Івано-Франківська, виділяють сотні тисяч гривень для підтримки книговидання місцевих письменних, а київська влада, на жаль, не турбується про імідж Києва та київських письменників. 

Нагадаю, засідання Громадської гуманітарної ради під керівництвом голови КМДА О. Попова присвяченій стану викладання української мови в м. Києві та підтримки літературної творчості, відбулося 9 листопада 2011 року.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.