Мирослав Маринович, Юлія Тимошенко і Віталій Сич будуть сьогодні гостями моєї прем'єрної програми

17 лютого 2011, 12:27
Власник сторінки
Журналіст, генеральний директор телеканалу "ТВі"
0
4280

Сьогодні о 21:00 відбудеться прем'єра моєї авторської програми. Я розмовлятиму з гостями сам на сам, а глядачі матимуть можливість ставити запитання через "Фейсбук". Робити це можна вже зараз. Сторінка нашої передачі називається – Телепрограма "Вечір з Ми

Програма не матиме чіткого формату. Ми розповідатимемо про найцікавіші суспільні явища та події, які були помічені, наприклад, в Інтернеті або в соціальних мережах, але які обійшли увагою інші засоби масової інформації. Ми будемо запрошувати тих людей, які на минулому тижні написали статті, здивували своїми блогами, зняли цікаве відео.

Сьогодні, наприклад, з Юлією Тимошенко говоритимемо про її публікацію на "Українській правді" від 15 лютого щодо подій в Єгипті. Але не лише про це. Я спробую переконати Юлію Володимирівну бути відвертою.

З головним редактором журналу "Кореспондент" Віталієм Сичем говоритимемо про 30 причин, через які складно довіряти сьогоднішній владі. Це головна тема останнього номера журналу "Кореспондент".

А першим гостем програми буде відомий правозахисник, філософ, віце-ректор Українського Католицького Університету, президент Українського центру мiжнародного ПЕН-клубу Мирослав Маринович.

Ми також коротко оглянемо нові книги і фільми і проанонсуємо трансляцію творчого вечора Ліни Костенко, який вийде в ефір на нашому телеканалі в неділю, 20 лютого, о 21:30.

Мені хочеться, щоб у програмі обговорювалися думки. Якось набридло спостерігати за безсенсовними суперечками політиків різних кольорів, за відсутністю відповідальності після сказаного, за ідейною та ціннісною порожнечею української еліти. Набридло чорне називати білим, а брехню – піаром. Я досі не переконаний, що нам вдасться з нашими обмеженими технічними можливостями та покриттям стати певним явищем в телевізійному ефірі. Але ми намагатимемось створити канал для мислячих українців. Це непросто. Самим потрібно планку не опускати. Можливо, цього разу і вийде ☺
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.