ТВі сьогодні виповнюється 3 роки

17 березня 2011, 18:11
Власник сторінки
Журналіст, генеральний директор телеканалу "ТВі"
0
2277

Але у моїй програмі сьогодні о 21:00 ми будемо говорити не про наш канал, а про те, у що за ці три роки перетворилася наша країна.

Коли ми приходили на ринок, то навіть не планували робити політизований канал. Тоді на всіх інших українських каналах не було жодних обмежень і нам з нашим покриттям та маленьким штатом складно було конкурувати з колегами, які працюють на каналах українських олігархів.

За ці три роки багато змінилося. Ми чесно перемогли у конкурсі на телечастоти. Янукович переміг на виборах. Хорошковський став головою СБУ. Судова система із корумпованої перетворилася на корумповано-адміністративно-керовану. Країна із парламентської стала президентською. Парламент з органу впливу перетворився на маловажливу маріонетку. На більшості каналів українська культура остаточно перестала бути цікавою.

Чи винен у цьому Янукович? Я думаю – так. Хоча всі українські президенти мислять себе царями і ніхто з них навіть не думав каятись у тому, що підтримував корупцію чи навіть був учасником подібних схем. Всі вони у тій чи іншій мірі збагатилися доходами, які не декларували і часто оформляли на когось іншого. Хтось більше, хтось – менше. Все це відбувалося і продовжує відбуватися з мовчазної згоди більшості інших політиків і громадян. У такій ситуації можна було б навіть виправдовувати президентів, які просто намагаються утримувати баланс між різними групами нецивілізованих політиків і громадян. Якби вони особисто не збагачувались.

Поки що це така країна. Але все більше і більше людей розуміють, що у Європі так не живуть. Це розуміють журналісти, блогери, підприємці. Вони у своєму мисленні пішли значно далі наших приречених можновладців. Тому я переконаний, що десятиріччя каналу ми будемо святкувати гучно і весело. На той час всі забудуть хто такі Богословська і Чечетов, а про те, що ще відбудеться спробую запитати сьогодні у Віктора Балоги, Ігоря Гриніва, Дарки Чепак та інших наших гостей. Ви, до речі, теж можете ставити їм запитання на нашій сторінці в мережі Facebook – Телепрограма “Вечір з Миколою Княжицьким” J

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.