Черги під Податковими вже є. Тепер будуть черги до психіатрів?

18 березня 2011, 18:26
Власник сторінки
Украинский политтехнолог
0
2373

Перші нововведення нового прес-секретаря Президента?

Заступник директора Департаменту Управління державної охорони Олег ГЕРАСИК нагадав, що на заходах за участю керівництва держави часто перебуває значна кількість людей, серед яких потенційно можуть знаходитись особи з психічними розладами, особи, які мають наміри здійснення терористичного акту або інших протиправних дій.

У зв’язку з цим виконання функціональних обов’язків співробітниками УДО під час здійснення охоронних заходів передбачає введення певних обмежень, передбачених законами і які є обов’язковими до виконання для всіх категорій громадян включно із журналістами. «Представники ЗМІ не є привілейованою частиною суспільства і у цьому випадку на них також розповсюджується дія цих законів».


Тобто, «во ізбєжаніє» журналістові краще мати два бейджики на видному місці: з лого ЗМІ та прізвищем праворуч, і з лого відповідного закладу, прізвищем і великою печаткою – ліворуч. Щоб переляканий працівник УДО одразу бачив – принаймні, перед ним не псих.

Хоча варто ще й здавати ПЦР на сказ – і так само вішати помітний бейджик «Не скажений». Себто, може кусати без тяжких епідемічних наслідків.

А от де взяти завізований бейджик «Не терорист» і хто шльопне печатку «Не замислює нічого протиправного»?..


А може повірять на слово – себто, на бейдж?.. 

І кожен пристойний журналіст йтиме на пресуху як на амбразуру солдат Матросов: обвішаний вздовж і впоперек кулеметними стрічками бейджів із щирими запевненнями та найкращими побажаннями: «Поважаю УДО!», «УДО – товариш. друг і брат журналіста!», «Не терорист – зуб даю!»...

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: журналісти,прес-секретар,УДО,Герасик,бейдж
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.