Хто зрадив?

20 квітня 2011, 12:13
Власник сторінки
0
1356

Тимошенко знову викликали на допит до ГПУ. Не закривши ганебні старі справи, її сьогодні планують допитувати весь день, щоб висунути нове звинувачення, щодо підписання газових угод у 2009 році.


Цікаво, як довго можна годувати народ байками про те, що Тимошенко завжди винна у нездатності «проффесіоналів»  керувати країною? Невже вони розраховують на необізнаність та нездатність українців до аналізу? Так, для задоволення потреб населення, повністю достатньо газу, що видобувається в Україні. А вартість російського газу більше турбує олігархів, які керують країною, тому що із цією вартістю пов‘язані надприбутки їх підприємств.

Тимошенко відмовилась здавати інтереси та територію України, підписавши угоди про постачання газу за європейськими цінами. Тимошенко змогла отримати 20% знижку та значно здешевити вартість газу, викинувши із газового ринку  тіньових посередників  та купивши у Газпрому газ, за який не змогли розрахуватись «РосУкрЕнерго». Таким чином, її уряд навіть в умовах світової кризи 2009 року не підняв на жодну копійку вартість газу та електроенергії. У чому тоді полягає зрада?

Сфабриковані кримінальні справи приховують реальну зраду національних інтересів. А саме:  здачу Севастополя, повернення 11 мільярдів кубометрів державного газу «РосУкрЕнерго» та багато іншого. Ці справи приховують наполегливе штовхання України в прірву. І за цю реальну зраду, яка продовжується на наших очах змушені сьогодні розраховуватись усі громадяни України.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.