С Києві може бути справжне сафарі. Що з цього приводу думає громада?

21 квітня 2011, 09:47
Власник сторінки
журналіст
0
1436

Ідея обговорюється... чи реалізується - побачимо!

Сьогодні я з головним архітектором С. Целовальником обговорив питання розвитку сфери культури і відпочинку в контексті нового Генплану і проблем з зоопарком.

Ми дійшли восновку, що у Києві треба будувати щось схоже на природний парк, де тварини перебуватимуть в умовах близьких до реальних. Як на сафарі, але з врахуванням спеціфіки міста. Там міг би бути розплідник, наукова база, тощо... А в зоопарку знаходились би екзотичні та невеликі тварини, до того ж там можна посилити сферу розваг - майданчики, атракціони. Ну, і ботанічну складову - висадити різноманітніші дерева... Окрім того, там міг би бути пізнавальний центр, де проводились би своєрідні уроки і демонструвались тематичні фільми.

С. Целовальник повідомив, що таким парком міг би стати фрагмент території ВДНГ, де є підходящих понад 300 га. Якщо "оживе" сама виставка і з`явиться поруч парк - це буде чудово. До того ж, там має бути скоро метро...

Поки що це лише ідея, але ми спробуємо внести це до Генплану... Але, зрозуміло, перед тим потрібно провести широке обговорення громадою. Вважаю, що текст уже і є початком вивчення громадської думки. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.