Скоро новосілля в новітньому мавзолеї залишків довіри до діючої влади!

28 квітня 2011, 17:46
Власник сторінки
журналіст
0
1121

Будівництво на "Театральній" таки зупинили! Бо будинок добудували і тепер залишаються внутрішніми роботами. Цілком законно.

Гра в демократію закінчена. Влада почула народ і оголосила, що будівництво на Театральній ведеться законно, що довели чесні і непродажні суди, які абсолютнно не залежать від влади (про ознаки судів -жарт!). 

Та сама київська влада в особі шановного голови КМДА Олександра Попова, що публічно не раз обіцяла зупинити це будівництво.

Складається враження, що хтось змінив його, Попова,  чесні і щирі наміри. Може, хабар дали? (це не тверження, це припущення в пошуках пояснення). А може викликали куди треба і пояснили, що треба забороняти на словах, а що на ділі. А ще може бути, що радники Попова не пояснили йому, що він реально може зробити, тому він говорить, що хоче, а робить, що може (тобто нічого).

Коли Попов звітував перед Київрадою, я його запитав: Чи вистачить у нього сил і авторитета, як у не найкрупнішої фігури владної піраміди, воювати з забудовниками, які стоять угорі піраміди, або як мухи навколо купи гною, яряться навколо маківки цієї піраміди? Він - не мер, одбраний народом, а лише середнього рангу чиновник, що стойть на півзігнутих під кабміном і прпосить назад грошей, що вилучили (8 млрд.) з столичного бюджета добрі і щирі "регіонали".

Попов чесно відповів (молодець!), що усе залежить від Президента. Я його натяк зрозумів так: Президент або дасть команду судам і Попову гнати віп-забудовників, або віп-забудовникам гнати суди і Попова. Як видно, відбулась вказівка під номером 2.

Залишається ще проблема зі словами Януковича, який в середині березня "дал указание председателю КГГА Александру Попову остановить строительства на спорных территориях". Але тут усе ще зрозуміліше - президент інколи обмовляеться, плутає слова і поняття, а потім над цим приколюються у ютубі. В даному разі ми, швидше всього, просто не помітили, як Президент переплутав слово "остановить" зі словом "ускорить".

Справді, після бадьорих  заяв Януковича і Попова, будивництво на диво пікетувалиників, прискорилось. Я вже тоді казав, що забудовники знають щось таке, чого не знають інші. Може, вони просто не слухають тексти Президента, а читають варіанти без обмовок? 

Будівництво і справді фактично зупинено, бо будинок вже майже побудовано побудовано!!! Скоро новосілля в цьому новітньому мавзолеї залишків довіри до діючої влади!

P.S. “Строительство возле метро «Театральная» ведется на законных основаниях,” -  заявил председатель КГГА Александр Попов 28 апреля во время посещения премьер-министром Украины Николаем Азаровым Александровской больницы.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.