"Європейський" вектор

10 червня 2011, 13:08
Власник сторінки
0
961

Прийняття резолюції Європейським парламентом – констатація відсутності судочинства та політичних репресій в Україні.

Коли сьогодні традиційні речники від влади, блимаючи очима, розповідають, що ця резолюція для них неважлива, то дії тієї ж самої влади свідчать про протилежне. Уявіть собі, принижуючи себе, свій дипломатичний статус, працівники посольства разом з керівниками МЗС бігали по Європейському Парламенту, розповсюджуючи листки з перекладеним англійською мовою «компроматом» на Тимошенко між депутатами Європарламенту, намагаючись зірвати прийняття резолюції.

Після всіх китайських реверансів з боку нинішньої влади перед Росією по входженню до Митного Союзу, після вдаваної боротьби з корупцією, після знищення судочинства та неприхованих політичних переслідувань опозиції, продовжувати декларувати європейський шлях буде складно.

Єдиним  можливим підкріпленням євроінтеграційних намірів чинної влади може бути не чергова прес-конференція, чи відрядження за кордон, а саме виконання цієї резолюції Європарламенту по відновленню справедливого судочинства та припиненню політичних репресій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.