Руїна

17 червня 2011, 08:42
Власник сторінки
0
1936

Хто з вас здатен читати по 4 000 сторінки в день?


Вчора за рішенням Печерського суду завершились 10 днів, які на вимогу поспішаючої  з   розправою влади дали Юлії Тимошенко для ознайомлення з багатотомною фальшивкою під назвою «Газова справа».

Ні слідчих, ні суддів, ні їх господарів не зупинила відверта безглуздість рішення, відповідно до якого Юлія Володимирівна повинна за день вивчати близько 4 000 друкованих сторінок. Ті, хто давав таку команду суду не спромоглися навіть за своє життя прочитати хоча б чверть такої денної норми.

Чинні керівники країни вважають, що Україна знаходиться поза Європою і тому рішення Європейського Парламенту їх не стосується. Тому вони наполегливо продовжують руйнувати правову систему країни. Так, на цьому тижні їх парламентська більшість прийняла в першому читанні закон, який дозволяє кишеньковій Вищій раді юстиції затребувати у будь-якого суду справу, розгляд якої ще не завершено. Тобто, створюється механізм, коли влада не тільки може прибрати з посади будь-якого повністю залежного від неї суддю, але і (на всякий випадок) забезпечує контроль його діяльності під час «цікавих» для влади процесів.

Українські можновладці менше ніж за рік перетворили українську судову систему на брудні руїни. Під цими руїнами вони хочуть поховати не тільки опозицію, але і демократію та європейське майбутнє нашої країни.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.