Тест на екстрасенсорні здібності та порядність

05 серпня 2011, 11:36
Власник сторінки
0
4273

Мені пощастило потрапити у двійку, дозволених захисту свідків лише через 50 днів після початку розгляду справи у суді


38 свідків від обвинувачення Генпрокуратура запропонувала допитати суду і, зрозуміло, не отримала жодної відмови. Частина з них є людьми із близького оточення як екс-президента Ющенка (і він сам), частина з них – з оточення президента Януковича, та ті хто сьогодні представляють керівництво країни.  Цікаво те, що більшість свідків, не зважаючи на попередню роботу з ними СБУ, ГПУ і т.д., дали свідчення проти обвинувачення.

В той же час, захист запропонував  близько 30 свідків, які були безпосередніми учасниками цих подій. Це: члени уряду, глави обласних адміністрацій, фахові працівники НАК «Нафтогазу» тощо. Суд же із прокуратурою дозволили  залучити до процесу тільки двох свідків, що є повним ігнорування закону та процесуальних норм,  та зайвим доказом відсутності бажання у цих судово-прокурорських наймитів отримати об‘єктивну інформацію,  бутафорності та аморальності цього процесу.  

Суд і ГПУ вважають, що, наприклад, прес-секретар Бойка, міністр освіти та міністр молоді та спорту можуть дати більш важливу для суду інформацію, ніж міністр Кабінету міністрів П. Крупко, який безпосередньо організовував засідання КМУ. Мені цікаво також, як суд буде пришивати до своїх висновків свідчення Азарова, якщо він не мав у 2009 році жодного відношення до газових контрактів?

Мені пощастило потрапити у двійку, дозволених захисту  свідків лише через 50 днів після початку розгляду справи у суді.  До цього у запропонованих прокуратурою свідків з кабмінівської квоти Ющенка намагались з‘ясувати: «про що думав Турчинов, коли він виносив те чи інше питання на розгляд КМУ». Тим самим явно перевірялися екстрасенсорні здібності чи інтуїтивні відчуття свідків. Судді  навіть на думку не спадало, що тільки я є єдиною людиною, яка може дати відповіді на ці питання.

Зараз чекаю виклику до суду. Сподіваюсь, що мою адресу вони знайдуть швидше, ніж адресу Ющенка. Тим більше, що в дні судових засідань, я знаходжусь біля будинку суду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.