Кірєєв може повторити долю міністра Кравченка

02 вересня 2011, 13:31
Власник сторінки
журналіст
0
4265

Я звернувся до Генерального прокурора України В.Пшонки з проханням надати пожиттєву охорону судді Печерського районного суду Родіону Кірєєву.

Я звернувся до Генерального прокурора України В.Пшонки з проханням надати пожиттєву охорону судді Печерського районного суду Родіону Кірєєву.

На моє переконання існує небезпека того, що Р.Кірєєв, може бути вбитий. Такі дії вчинять особи, яким не потрібен головний свідок та суддя, який знає всю закулісну ситуацію навколо одіозного суду над Юлією Тимошенко. Безумовно, після зміни влади буде відкрита кримінальна справа щодо замовних політичних судів, де покази Р.Кірєєва матимуть ключове значення.

На жаль, нападники можуть залишитися безкарними, заховавшись за масовими негативними настроями громадян України щодо діяльності Р.Кірєєва, які за певних обставин можуть вдатися до рішучих дій проти цього скандально відомого судді.
.
Найжахливіше те, що є небезпека повторення ситуації з Ю.Кравченком. Саме свідчення екс-міністра Внутрішніх справ України Ю.Кравченка, який загинув за дивних обставин, могли прояснити ситуацію навколо резонансного вбивства журналіста Г.Гонгадзе і вивести на реальних замовників. Так само, через Р.Кірєєва в майбутньому можна буде вийти на замовників і ляльководів нинішньої так званої «газової» справи.

Я, як громадянин України, маю підстави хвилюватися за життя судді Р.Кірєєва, який опинився в ролі непотрібного свідка і співучасника.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.