Альтернатива

21 жовтня 2011, 11:08
Власник сторінки
0
3600

Повернувши в наше життя такі атрибути минулого як репресії, знищення інакомислення, цензуру та заборону мирних зборів, нам пропонують чудову "альтернативу" європейському шляху

Політв'язні, репресії, знищення інакомислення, цензура, заборона мирних зборів  громадян, політичне блюзнірство та розрахунки в рублях ‑ всі ці атрибути минулого стали сьогоденням нашої країни. Єдине, чого ще не вистачає - це найбільшої в'язниці для народів у світі під назвою Радянський Cоюз. Але ж і цей недолік чинна влада намагається виправити, свідомо зриваючи європейську інтеграцію та по-лакейськи заглядаючи в очі новим  імперським інтеграторам.

Вони навіть не соромляться того, що в угоді, яка повинна реанімувати СНД та носить красиву назву «Зона вільної торгівлі» не враховані ключові інтереси України. З угоди твиключені, за наполяганнями російської сторони, газ,нафта, цукор тощо. Тобто тих стратегічних товарів, яких потребує Україна, чи які б ми могли реалізувати на російських ринках просто немає в цьому договорі про «вільну» торгівлю. І з посмішкою недоумків, жваво та радісно влада підписує документи,які відкриють українські ринки для низькоякісного непотрібу.

Зганьбивши країну перед всім цивілізованих світом,в черговий раз наплювавши на настрої і мрії українських громадян, нам знову пропонують "альтернативу" у вигляді ущербного Радянського Союзу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.